Home


 
 
 
Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm a Debreceni Egyetem Táplálkozástudományi mesterképzését bemutató honlapunkon. A Táplálkozástudományi MSc világszerte ismert, Európában, az Amerikai Egyesült Államokban valamint számos ország keleti gyógyászatot oktató egyetemén találkozunk hasonló képzésekkel. Magyarországon ezirányú képzés eddig nem volt, elsőként a Debreceni Egyetem indítja ezt a szakot. A mesterszak először a 2009/2010-es tanévben kerül meghirdetésre. 
 
A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma, valamint az Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának összefogásával piacképes, sokszínű, a növekvő gazdasági és társadalmi elvárásoknak megfelelő multidiszciplináris képzési programot kínál. A szakot az Általános Orvostudományi Kar alapította és koordinálja. Nemzetközileg elismert tapasztalt oktatók, innovatív, alkotómunkára ösztönző légkör, modern infrastruktúra várja a leendő hallgatókat.
 
Honlapunk a Táplálkozástudományi Mesterképzés sajátosságainak megismertetésével segíteni kívánja a tájékozódást e gyorsan fejlődő tudományterületen, melynek eredményei befolyásolják az élelmiszertermelést és mindennapjaink táplálkozási szokásait. A honlap a képzéssel kapcsolatos gyakorlati útmutatás és kommunikáció eszköze, így minden visszajelzést örömmel fogadunk.
 
A leendő hallgatóknak eredményes tanulmányokat és sikerekben gazdag életpályát kíván
 
 
 
Dr. Szilvássy Zoltán egyetemi tanár
a Debreceni Egyetem stratégiai rektorhelyettese
a szak felelőse